Kategorier
2024

Margareta Bertmark

MARGARETA BERTMARK

Keramik – Min Passion

Vernissage lördag 3 augusti 13-16
Utställningen pågår 2-7 augusti 12-18

Havet – Min Inspiration

Jag arbetar med lera och mina händer är mina verktyg. Inspiration får jag från naturen, speciellt från havet och på stranden där jag bor. Mina verk skulpteras i stengodslera och formas med naturliga strukturer till organiska formationer, gärna i stora format. Resultatet blir skålar, vaser, fiskar och framförallt mussel- och ostronskal, både som unika skulpturer och dekorativa skaldjursfat.

På väggarna visar jag även upp några tavlor i olja och akryl, motiv i storformat lika mina skulpturer.

Min studio med ugnar finns både på Bjärehalvön och i Estepona i södra Spanien. Jag är glad och tacksam för att jag kan få arbeta året runt på dessa vackra, inspirerande platser.

Här hittar ni mig

SE: Stockabrånevägen 232, 269 92 Båstad, Sweden
E: Avenida Pernet 7A, 296 88 Estepona, Spain
Telefon: +46 (0)70-6630512
E-post: margareta@angelscreek.se
Hemsida: www.angelscreek.se
Instagram & Facebook