Kategorier
2023

Annika Lindholm

Utställning 2-6 juni

Vernissage torsdagen den 1 juni kl 18-20
Öppet fredag 16-19
lördag-tisdag 11-16

Jag målar gärna och ofta mina naglar…och på duken mest i akryl men testar på allt som kommer i min väg! Färgerna och strukturerna får ofta leda mig till resultatet.

Just nu går jag på konstlinjen på Munka folkhögskola och utforskar material hejvilt! Måleri, skulptur, gips, keramik etc.


Jag känner mig lyckligt lottad som hittat en sån extra meningsfullhet i livet genom all skaparglädje! Tiden bara försvinner och färg och form fyller mig med energi och lust. Jag inspireras mycket av vår trädgård där färger, former och texturer ständigt ger nya idéer.
Jag njuter verkligen över att få skapa och kan mina alster glädja någon annan blir det dubbel glädje!

Instagram: målarkulan