Kategorier
2023

Victor Andersson

I sommar presenterar vi Victor Anderssons första separatutställning. Utställningen visas 6-12 juli, Victor visar upp sina akvareller med stads- och naturmotiv.

Utställningen är öppen från 6-12 juli kl 11-19.

Instagram: victor_anderssons_konst

Victor Andersson – Konstnär & Kreatör

Mitt namn är Victor Andersson och så länge jag kan minnas har konst, teckning och skapande intresserat mig. Redan som litet barn försökte jag mig på att göra tecknad film genom att rita egna bilder på magnetremsorna på våra VHS band, för att nämna ett exempel.
Som ungdom fortsatte intresset och valet av gymnasieutbildning kändes därför självklart, Estetiska programmet med inriktning Bild och form. Numera arbetar jag på heltid som systemtekniker och är även pappa till två små barn, vilket är en rolig men intensiv tid i livet och därför målar och skapar jag just nu så ofta möjlighet ges och på uppdrag.
Jag försöker ständigt utvecklas och lära mig nya tekniker och medium. De jag hittills har använt mig av är bläck, färgpennor, kol, blyerts, akvarell samt digitalt- både stillbilder och tecknad film.

Jag har även ett stort intresse för teknik och bl.a. att reparera sådan, vilket även det ger mig möjlighet att skapa. Nämligen att skapa lösningar.

Jag bor i Glimåkra och närheten till den vackra naturen har gett mig mycket glädje och inspirerat mig. Jag hoppas att genom min konst och mina kreationer kunna ge tillbaka och förmedla till betraktaren, en del av det vackra och magiska som denna platsen har gett mig!