Kategorier
2022

Sebastian Sjöberg Blind & Pernilla Enblom Dedic

I helgen 6-7 maj visas en utställning med Sebastian och Pernillas konst. Det ställs ut måleri och skulpturer av järnduk. Välkomna!

Öppet 6-7 maj kl 11-16

Sebastian Sjöberg Blind

I mörkret.
Hur ska man hitta något?
När man inte ser en meter.
Där ovan flyter en färgad flod.
Vila stillsamt, låt nervtrådarna vänja sig, ge det inre tid att anpassa sig. Då ser man hela vägen hem.

Pernilla Enblom Dedic blev kär i konsten att fotografera och framkalla analogt vid 13 års ålder på en fotograferingskurs som egentligen var menad för vuxna. Konstfotografi blev hennes huvudfokus under många år samt att arbeta med digitala program och tekniker.

Vid 19 års ålder började hon sin utbildning på Konstfack i Stockholm och tog examen 2012. Efter examen har hon arbetat som lärare i konst, design, fotografi och media.

2021 startade hon sitt eget konstföretag ”Enigma -Spiritual art and healing” som koncentrerar sig på konst som cirkulerar kring andlighet och energi i olika former. Det senaste året har hon fokuserat på flera olika konstprojekt som till exempel andedjur, kristallmålningar, skuggor och energiplatser. Hennes målningarna speglar liv och död, naturen och de avtryck av energi som minnen lämnar efter sig.

Pernillas arbete involverar vanligtvis tusch och akrylfärg samt fotografi och digital konst för att skapa konstverk som får betraktaren att känna energin i målningen. Vissa verk har också ljudfiler som
är gjorda för just det konstverket, för att öka energin i målningen.

Instagram

@Sebastian
@Pernilla