Kategorier
2022

Josefin Brödje & Sanne Thelin

Välkommen på utställningen ”Andra sidan” av Sanne Thelin och Josefin Brödje.

Vernissage den 12 maj kl 17-19.
Öppet 13-14 maj kl 11-16

Josefin Brödje – InColor

I mitt skapande arbetar jag i huvudsak i akryl i olika former men tycker även om olja, akvarell och keramik och att kombinera olika tekniker är något jag ständigt utforskar.  

Mitt måleri utgår alltid från mitt inre och andliga aspekter i livet kommer ofta fram i mina verk. Kvinnoansikten och andeväsen blir det väldigt ofta. Likaså skriver jag texter till mina verk, vad de vill att jag ska berätta om dem och vad de står för för mig, sen är det upp till betraktaren. Hela min skapandeprocess är högst intuitiv och där trivs jag bäst. 

Studerar just nu konst på Munka Ljungby folkhögskola och har alltid varit en kreativ och skapande person.

Instagram: www.instagram.com/jbrodje (mest aktiv här)

Facebook: https://www.facebook.com/incolorjosefin

Hemsida: www.incolor.nu

Sanne Thelin

Jag har under hela mitt liv målat till och från. I begynnelsen målade jag figurativa motiv men kände att jag tröttnade på att aldrig få till det såsom jag hade det i huvudet.
Nu målar jag oftast abstrakt i akryl, med blandade tekniker. Jag låter färgerna och penseln få skapa sina egna formationer där jag bara är ett av redskapen i processen. Mina alster speglar alltid mitt inre, och jag har oftast ingen plan. Ibland blir det ljuvt harmoniskt, och ibland kantigt och skarpt. Mina alster rör sig vankelmodigt fram och tillbaka under hela skapandeprocessen i både färg och form.
Just nu är jag tjänstledig från mitt ordinarie arbete, och studerar konst på Munka-Ljungby folkhögskola.

Instagram: https://www.instagram.com/sannethelinart/