Kategorier
2022

Palmqvist, Franzen, Påulander, Wingårdh och Wingårdh

Det är väl ingen konst !

Vi är fem lekmanna kreatörer som välkomnar till konstutställning. Utställningen pågår mellan 29 juli och 3 augusti, 11:00-18:00. Förutom naturvacker miljö och konst så finns det möjlighet till förfriskningar och tilltugg i caféet.

Varmt Välkomna!
Birgitta, Carina, Eva, Lotta och Pernilla

Birgitta Palmqvist

Färg, form och all typ av skapande har stark effekt på mig, det ger mig både energi och ett lugn – total närvaro! Material, form och teknik varierar beroende på vilket uttryck eller idé jag vill återge. Motiven och stämningen kan vara allt ifrån färgsprakande, högljutt och självsäkert till känsliga, reserverade och lugna.

Betraktaren har alltid full frihet att själv tolka och bli berörd av mitt skapande, vilket gör allting så mycket mer spännande.

Målar i akryl och hämtar inspiration från naturen, händelser, ögonblick och möten med människor. Birgitta Palmqvist
0733-380894

Besök gärna min sida på Konstnärsgalleriet

https://konstnarsgalleriet.se/konstnarer/birgitta-palmqvist/
E-post: birgitta_palmqvist@yahoo.com

Carina Franzen

Arbetar med mixed media. Glädjen att skapa och uttrycka mig med hjälp av färg och form är en viktig del i mitt liv och skänker glädje och avkoppling. Jag målar oftast abstrakt men även landskap och porträtt i olika former.

Fler målningar på https://www.instagram.com/carina.franzeen/
E-post: carina.franzen@bahnhof.se

Ewa Påulander

Målar abstrakta tavlor i akryl och mixed media (man använder mer än en teknik/material). Fler målningar finns på Instagram https://www.instagram.com/paulanderdesign

Lotta Wingårdh

Målar i akryl som kan läggas på i tunna eller tjocka lager med fingrar, penslar, svampar, knivar, spatlar mm för att skapa olika former, motiv och mönster. Stilen är abstrakt med både färgstarka-, jordnära- och gråskalefärger. Var och en ser målningarna på sitt eget sätt.

Några av mina tavlor finns på Konstnärsgalleriet
https://konstnarsgalleriet.se/konstnarer/lotta-wingardh/

E-post: lotta@wingaardh.se

Pernilla Wingårdh keramiker
Jag föder fram GreenQueens – skulpturer i lera. Olika personligheter som får ett namn och pass när de ger sig av. Är ny i lerans värld sedan 5 år. Går och lär mig hos mästare och på Glimåkra keramik högskola. Egen keramikverkstad i Höganäs.

E-post: pernilla@pwingardh.se