Kategorier
2021

Josefin Brödje & Sanne Thelin

Feelings

Utställning med Josefin Brödje och Sanne Thelin på Galleri Viken 27-28/11 samt 4-5/12 där de kommer att visa sina tavlor. Öppettider 11-16.

Varmt välkomna!

Josefin Brödje

Jag arbetar i huvudsak med akryl i mina målningar men även en del olja. Jag tycker om att blanda olika material och tekniker och få fram strukturer på olika sätt. Mitt måleri utgår alltid från mitt inre och andliga aspekter i livet kommer ofta fram i mina verk. Kvinnoansikten och andeväsen blir det väldigt ofta. Likaså skriver jag texter till mina verk, vad de vill att jag ska berätta om dem och vad de står för för mig, sen är det upp till betraktaren.
Studerar just nu konst på Munka Ljungby folkhögskola och har alltid varit en kreativ och skapande person.


Instagram: @jbrodje
Facebook: https://www.facebook.com/incolorjosefin
Hemsida: www.incolor.nu

Sanne Thelin

Målar oftast abstrakt i akryl och mixedmedia. Jag låter färgerna och penseln få skapa sina egna formationer där jag bara är ett av redskapen i processen. Mina alster speglar alltid mitt inre, och jag har oftast ingen plan. Ibland blir det ljuvt harmoniskt, och ibland kantigt och skarpt. Mina alster rör sig vankelmodigt fram och tillbaka under hela skapande processen i både färg och form. Just nu är jag tjänstledig från mitt ordinarie arbete, och studerar konst på Munka-Ljungby folkhögskola.

Instagram: @sannethelinart