Kategorier
2020

Garbov & Mikkelsen

Vitae & Artem

Therese Garbov och Jimmy Mikkelsen brinner båda för djur och natur. Therese målar figurativt med inslag av abstrakt, i olja. Jimmy fotograferar mäktiga skådespel från naturen. Utställningen går under namnet ”Vitae & Artem” och startar den 13 juni.

När: 13 juni - 2 juli
 2020
Vernissage: Lördagen 13 juni
Var: Galleri Viken

Therese Garbov, född 1984 är en svensk konstnär, verksam i Mölle. Inspirationen för sitt måleri finner hon i naturen, där hon låter tankar och intryck vandra fritt innan den kreativa processen tar sin början.

Verken är målade i oljefärg och skildrar djur och natur, ofta med något inslag som inte hör ”hemma” där ibland dem. Tekniken är en blandning av figurativt med abstrakta inslag.

Jimmy Mikkelsen, född 1982 är en fotokonstnär verksam i Mölle. Han brinner för djur och natur, någonting som tydligt tar sig uttryck i hans bilder.

Med sina fotografier vill han förmedla sitt sätt att se på omgivningen, det vackra i livet och vidga betraktarens vyer. Han fascineras framför allt av naturens spektakulära mångfald och dess livsnödvändiga ekosystem. I tider som idag glöms tyvärr naturen bort av allt för många. Många går förbi ett mäktat skådespel av färger och former i naturen uppslukade av en digital värld. 


Therese Garbov

 theresegarbov.se/

 therese.garbov_art

Jimmy Mikkelsen

 www.jimmymikkelsen.se/

 jimmy.mikkelsen
[insta-gallery id=”4″] [insta-gallery id=”5″]